Vastgoed, een slimme investering

Vastgoed, een slimme investering

Een woning aankopen

Investeren in vastgoed is op vandaag nog steeds erg interessant voor wie meer uit zijn geld wil halen. Een spaarrekening bij de bank brengt op vandaag amper nog iets op en het biedt meer zekerheid dan je geld te beleggen op de beurs. Koop je een huis, appartement of studio als opbrengsteigendom, dan sla je twee vliegen in één klap. Met de huurinkomsten betaal je de hypothecaire lening (gedeeltelijk) terug én je strijkt een mooie meerwaarde op als je na enkele jaren beslist om het pand opnieuw te verkopen. Op zoek naar advies over investeren in vastgoed? Ons team begeleidt je van A tot Z in je zoektocht naar een opbrengsteigendom op maat van jouw budget. Maak vrijblijvend een afspraak of bekijk hieronder ons aanbod in jouw regio.

Contacteer ons

Ruim aanbod

Als sterk lokaal verankerd immokantoor bieden we een ruim aanbod aan kwalitatieve panden in jouw buurt: van huis tot appartement, van nieuwbouw tot renovatie, van bouwgrond tot opbrengsteigendom. Wij zijn actief in de ruime regio van Zedelgem, Oostkamp, Torhout, Ichtegem tot Brugge en zelfs de kust.

Persoonlijke begeleiding

Wil je een huis kopen, dan zijn er tal van zaken waarmee je rekening moet houden: wettelijke bepalingen, verzekeringen, registratiebelasting … Wij informeren je over de verschillende mogelijkheden en gaan samen met jou op zoek naar de meest voordelige formule. Daarnaast wijzen we je op je rechten en plichten als koper.

Van compromis tot akte

Is er een akkoord met de verkoper, dan stellen we een verkoopovereenkomst of compromis op, dat we steeds laten nalezen door je notaris. We overlopen samen het document en plannen een afspraak met de verkoper. Ook na het ondertekenen van de verkoopovereenkomst blijven we beschikbaar voor al je vragen. Na maximum vier maanden is het tijd voor het verlijden van de akte. Heeft de notaris in tussentijd nog bijkomende informatie of attesten nodig, dan kan je hiervoor bij ons terecht. We staan immers in nauw contact met de verkoper.

Gratis waardebepaling