Een hart voor vastgoed, en voor jou

Een hart voor vastgoed, en voor jou

Wij luisteren naar jou

In de eerste plaats luisteren we naar jouw wensen en verwachtingen. Maar we hebben ook oog voor je bezorgdheden. Want een huis kopen of verkopen is een hele stap, zowel praktisch als emotioneel. Je kan steeds met al je vragen bij ons terecht.

Als objectieve derde partij staan we klaar voor alle betrokken partijen met deskundig advies. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Indien nodig, verwijzen we door binnen ons netwerk van professionals.

Contacteer ons
Stijn Leemans

Stijn Leemans

Stijn is zaakvoerder en de drijvende kracht achter Immo Stijn. Na zijn studies bedrijfsmanagement en zijn opleiding tot vastgoedmakelaar ging hij aan de slag in de vastgoedsector. Hij deed zowel ervaring op in de verkoop van bestaande panden als in projectontwikkeling en de verkoop van nieuwbouwprojecten. Begin 2019 koos hij ervoor om zijn droom waar te maken en te starten met een eigen vastgoedkantoor in Zedelgem.

Emma Ketels

Emma Ketels

Emma ondersteunt ons op vlak van administratie en telefonie. Vol enthousiasme gaat ze haar nieuwe uitdaging aan om jullie met een glimlach te bedienen. Hoe we haar het best omschrijven: vriendelijk, sportief en creatief baktalent. Hebben jullie een vraag aarzel dan niet om haar te contacteren.

Anouk Scheppers

Anouk Scheppers

Anouk is vastgoedadviseur en is zowel thuis in de aan- en verkoop van panden als de verhuur. Tijdens haar opleiding Vastgoed liep ze stage bij Immo Stijn. Ze slaagde met verve en kreeg haar vaste plek binnen ons kantoor. Ze is afkomstig uit Nederland, maar voelt zich ondertussen helemaal thuis in Zedelgem!

Gratis waardebepaling