S401/0101 - Verkocht S401/0102 - Te koop s401/0103 - Te koop S401/0104 - Verkocht S401/0201 - Te koop S401/0202 - Te koop S401/0203 - Verkocht S401/0204 - Verkocht
Visualisatie project
Deel dit:

8 nieuwbouwappartementen

Koning Albertstraat 9,
8210 Veldegem

Beschrijving

Nieuwbouwresidentie "Veltershof"

Welkom bij "Veltershof," een eigentijdse residentie die een harmonieuze mix biedt van modern wonen, gemeentelijke dienstverlening en een bruisend dienstencentrum. Met trots presenteren wij deze unieke ontwikkeling, bestaande uit 8 moderne entiteiten en een levendige gelijkvloerse ruimte die plaats biedt aan essentiële gemeentelijke diensten, een dienstencentrum en multifunctionele zalen.
De troeven van deze residentie:

1. De 8 ruime woonentiteiten zijn ontworpen met oog voor eigentijds comfort en esthetiek. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, terwijl hoogwaardige materialen en afwerkingen een gevoel van luxe creëren.

2. "Veltershof" is gebouwd met duurzaamheid in gedachten. Voorzien van energiezuinige systemen en milieuvriendelijke bouwmaterialen, streven we naar een groene en toekomstbestendige leefomgeving.

3. Elke entiteit is zorgvuldig ontworpen om een optimaal gebruik van de ruimte te garanderen, met functionele indelingen die aansluiten bij de behoeften van modern wonen.
Gelijkvloerse Voorzieningen:

1. Gemeentelijke Diensten: "Veltershof" huisvest essentiële gemeentelijke diensten op de gelijkvloerse verdieping. Hier kunnen bewoners terecht voor allerhande administratieve zaken, waardoor het gemak van toegang tot overheidsdiensten wordt vergroot.

2. Dienstencentrum: Het dienstencentrum op de begane grond is een ontmoetingsplek voor bewoners, waar verschillende diensten en activiteiten worden aangeboden. Van gezondheidszorgvoorzieningen tot sociale evenementen, het dienstencentrum bevordert een gemeenschapsgevoel en ondersteunt het welzijn van alle bewoners.

3. Multifunctionele Zalen: Voor bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen staan diverse multifunctionele zalen ter beschikking. Deze ruimtes kunnen worden gebruikt door zowel bewoners als externe gemeenschapsleden, waardoor "Veltershof" een centraal punt wordt voor sociale en culturele activiteiten.

"Veltershof" belichaamt de visie van een dynamische gemeenschap waar wonen, werken en ontspannen hand in hand gaan. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van deze unieke leefomgeving, waar verbondenheid en welzijn centraal staan. (sted.inl: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)

Stijn Leemans

Jouw contactpersoon

Stijn Leemans

Neem contact met Stijn

Verdieping 1

Appartement

€ 246.308

80 m² 2
Meer info
Appartement

€ 246.885

80 m² 2
Meer info
Appartement

Verkocht

80 m² 2
Appartement

Verkocht

96 m² 1

Verdieping 2

Appartement

€ 263.696

80 m² 2
Meer info
Appartement

€ 263.102

80 m² 2
Meer info
Appartement

Verkocht

80 m² 2
Appartement

Verkocht

96 m² 1

Eigenschappen

Bouwjaar
2022
Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Nieuwe staat
Elektriciteitscertificaat
Ja, conform
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen
Gratis waardebepaling