Met Immo Stijn mag u rekenen op een partner die zorgvuldig en in nauw overleg alle elementen in kaart brengt om uw verkoop zo goed mogelijk te laten slagen. Van een correcte schatting – gratis en vrijblijvend! – en de gepaste reclame tot een nauwgezette opvolging van alle afspraken en onderhandelingen. 

Immo Stijn

Stappenplan voor
een verkoop
zonder zorgen

1. Kennismaking en 
eerste vragenronde

2. Opvragen van alle nodige en wettelijk verplichte documenten 
(EPC, (bodem)-attesten, elektrische keuring,…)

3. Plaatsen van verkoopborden

4. 
Maken van kwalitatieve en passende foto’s

5. Opmaken en plaatsen van publiciteit op de belangrijke online kanalen (Zimmo, Immoweb, Proxio,…) en lokale advertentie-bladen

6. Opvolgen van info-aanvragen, afspraken en huisbezoeken

7. Voeren van de onderhandelingen als objectieve derde

8. Opstellen van compromis (dit wordt steeds nagelezen door een notaris)

9. Opvolgen van contact met de notaris(sen)

Sowieso stopt de samenwerking niet na ondertekening van het compromis en kan u blijven rekenen op onze service als u een vraag of een probleem hebt. 

Gratis en vrijblijvende schatting

Elke succesvolle verkoop begint bij een correcte vraagprijs. Daarom bieden wij u altijd een gratis en volledig vrijblijvende schatting van uw woning aan, zelfs als u nog niet meteen tot een verkoop wil overgaan. Want soms wil u gewoon weten wat uw eigendom waard is om uw toekomstplannen concreet te kunnen invullen. Ook dan kan u rekenen op onze kennis en ervaring.

Vraag uw schatting aan
Immo Stijn

Bij ons bent u geen nummer

U kent onze naam en wij de uwe. Dat vinden we belangrijk om u een persoonlijke service te garanderen. We helpen u graag bij uw vragen en zoeken naar een oplossing mocht er zich een probleem voordoen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken, in geen enkele fase van het verkooptraject.

Immo Stijn

Altijd mee in het verhaal

Dankzij de eigenaarslogin op onze database bent u altijd en overal op de hoogte van de stand van zaken. U kijkt achter de schermen mee wie uw huis bekijkt, wie reageert, waar en wanneer de bekendmaking verschijnt, wie wanneer op bezoekt komt, of er biedingen zijn,…

Interesse in een constructieve samenwerking? Maak vrijblijvend een afspraak!