Na zijn studies bedrijfsmanagement optie sales en zijn opleiding tot vastgoedmakelaar ging hij aan de slag in de vastgoedsector. Zowel in de verkoop van bestaande panden als in projectontwikkeling en nieuwbouwverkoop deed hij heel wat ervaring op.  
Nu kiest hij doelbewust en vol enthousiasme om zijn droom waar te maken in zijn eigen vastgoedkantoor in Veldegem.  

Stijn Leemans

Professioneel met een persoonlijke touch

Met Immo Stijn kiest u voor een professioneel en ervaren makelaar, maar u opteert evenzeer voor een persoonlijke en eerlijke aanpak. 
Stijn luistert in de eerste plaats naar uw wensen en uw verwachtingen, maar naar ook uw bezorgdheden. Want een huis verkopen of verhuren is een grote stap, niet alleen praktisch maar ook emotioneel.

En dat beseft Stijn maar al te goed. 
Als objectieve derde staat hij alle betrokken partijen bij met deskundig advies of bij vragen of problemen. In een open en transparante communicatie zoekt Stijn samen met u steeds naar de beste oplossing. Zowel verkopers en verhuurders als kopers en huurders kunnen rekenen op een onberispelijke service.

Immo Stijn

Welkom in ons kantoor

In het kantoor van Immo Stijn in hartje Veldegem bent u altijd welkom. In een warme en huiselijke sfeer kan u terecht met uw vragen en geeft Stijn graag een woordje uitleg. 

Blijf op de hoogte